over Jacqueline - - contact en tarief

Bewustwording

Mijn coaching helpt jou om je bewust te worden van je eigen denkpatronen. Denkpatronen kunnen je soms enorm in de weg zitten. Het doorbreken van ingesleten denkpatronen kan als bevrijdend worden ervaren. Elke situatie kan vanuit verschillende kanten bekeken worden. Vanuit elke kant zie of ervaar je iets anders. Hoe mooi is dat!

Bewustwording kan ontstaan door praten of door gebruik te maken van opstellingen. En wanneer je je bewust bent van je eigen beperkende overtuigingen bijvoorbeeld, kun je ervoor kiezen om situaties vanuit een ander perspectief te bekijken en daar naar te handelen. Je bewust worden van je gedrag en de consequenties daarvan helpen je om het voortaan anders aan te pakken. Er kan een last van je schouders vallen.

Opstellingen of systemisch werk is een rollenspel met als doel verborgen belemmeringen zichtbaar te maken binnen families, sociale groepen en organisaties. Het uitgangspunt is dat iedereen wordt beïnvloed door het systeem waar hij deel van uitmaakt. De wetten van die systemen zijn: iedereen hoort erbij en heeft recht op een plek, de plek wordt bepaald vanuit een bepaalde hiërarchie en er hoort een balans te zijn in geven en nemen.

systematisch werken

Voor het visualiseren (zichtbaar maken) van wat er precies gebeurt in de gegeven situatie, maken wij gebruik van poppetjes die door jou worden gekozen. Ook kan het zijn dat we samen een situatie naspelen om inzicht te krijgen in de gebeurtenis.

Wil jij samen met mij werken aan bewustwording?